A csillagokból olvas a sztár

Cím: A csillagokból olvas a sztár
Dátum: 2009.11.27.
Forrás: Csakcsajoknak.hu

Sikeres, gyönyörű, számos felkérést kap a jobbnál jobb szerepekre. Nem másról van szó, mint Siménfalvy Ágotáról, aki nem mellesleg szakavatott értője az asztrológiának.

A sikeres színművésznőt egy traumatikus élmény fordította a belső énje felé. 2005-ben édesapja halála ébresztette arra, hogy a veszteségek is ugyanúgy helyet kapnak az életünkben, s ezeket ugyanúgy helyén kell kezelni, mint az örömöket. Hiszen mindenki életében eljön a pillanat, amikor elveszti a szüleit. Ágotának különösen nehéz volt feldolgoznia, hogy édesapja fizikai valójában megszűnt létezni, ugyanis nem csak apa volt, hanem szakmai mentora is.

siménfalvy ágotaA kettős veszteség emésztette a művésznő lelkét, míg rá nem talált az asztrológiára. “Elkezdtem a halál motívumával foglalkozni, olvasni. Kerestem, kutattam, hol van ő, mert éreztem, hogy nem ment el. Lehet, hogy egy bizonyos értelemben nincs itt, de egyébként a mai napig érzem, ahogy segít engem. Lehet, hogy ez egyfajta magyarázat, menekülés, de ez indított el ezen az úton. Így jutottam el az asztrológiához, és most már nagyon boldog vagyok, mert ez is ugyanaz tulajdonképpen, mint a színház, mert a színházban is azt hisszük, hogy játszunk, de valójában az életet játsszuk. A lélektani része érdekel elsősorban” -  mondta el a napokban Mese és Rajzfilmslágerek című CD-vel jelentkező Siménfalvy Ágota.

A sztár egyelőre csak a saját boldogulására használja fel a csillagok útmutatását, mert ahogy fogalmazott: még nem kész arra, hogy vállalja a felelősséget az adott tanácsokért. Elégedett, ha a saját életét egyenesben tudja tartani a megszerzett tudás segítségével. Ahhoz azonban nem kellenek csillagok, hogy észrevegyük: a művésznő boldog. Megtalálta azt az utat, amely elhozta számára a fájdalom enyhülését és a békét.